ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

e-learning

Βασικα Χαρακτηριστικα

Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης επιπέδου 1 Power Tax Training προσφέρει 40 διαφορετικά Προγράμματα λογιστικής επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης.

Τα Προγράμματα αυτά προσφέρονται είτε σε αίθουσα On Line, είτε μέσω live e-learning και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους λυκείου αλλά και σε ήδη επαγγελματίες του χώρου. Έχει εκπαιδεύσει με απόλυτη επιτυχία απόφοιτους οικονομικών σχολών - Πανεπιστημίων καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες τους για επαγγελματική Εκπαίδευση, όπως καταδεικνύουν οι αξιολογήσεις τους για τα προγράμματα μας.

Είναι εξειδικευμένο Κέντρο μόνο για λογιστικά

 • Διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία, κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες λογιστικών γραφείων με μεγάλη εμπειρία στην Εκπαίδευση των λογιστικών.
 • Έχει αναπτύξει ένα συνεκτικό πλαίσιο λειτουργίας το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και την εγκυρότητα του εκπαιδευτικού περιεχομένου, όπως και την άρτια υποστήριξη των σπουδαστών σε όλα τα στάδια συμμετοχής τους.
 • Χορηγείται πλήθος σημειώσεων σε όλα τα Εκπαιδευτικά αντικείμενα πλήρως επικαιροποιημένα.
 • Είναι άρτια εξοπλισμένο με εργαστηριακές αίθουσες και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, projectors, κλπ.
 • Οι Server μας είναι φορτωμένοι για Εκπαίδευση σχεδόν με τα περισσότερα προγράμματα λογιστικής και μισθοδοσίας που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
 • Σε εμάς δεν περιμένετε να μπείτε σε Εργαστηριακές αίθουσες αλλά είστε μέσα σε αυτές, με πάνω από 60 υπολογιστές DELL τελευταίας τεχνολογίας.


ΟΙ Καθηγητές μας είναι ¨Μάχιμοι¨ Λογιστές - Φοροτεχνικοί και έχουν Επώνυμο:

1) Κολιοθωμάς Θωμάς, Φοροτεχνικός με 28 χρόνια εμπειρίας, Α΄Τάξης, Ιδιοκτήτης λογιστικού Γραφείου, Partner της E.F.M., με πολύχρονη εμπειρία σε ελληνικές & θυγατρικές Εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς, Δ/νων σύμβουλος του power-tax, Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Power-tax-training.

2) Κουτσοθανάσης Μπάμπης, Φοροτεχνικός με πολυετή εμπειρία, Α' Τάξης, ιδιοκτήτης λογιστικού Γραφείου

3) Γεωργουλοπούλου Μαρία, Φοροτεχνικός με πολυετή διδακτική εμπειρία, Α΄τάξης, πρώην Δ/ντικό στέλεχος των big four με πολυετή εμπειρία, ιδιοκτήτρια λογιστικού Γραφείου

4) Κοτσιλάρας Παναγιώτης, Ορκωτός Λογιστής, Βασικό στέλεχος σε ελεγκτική Εταιρεία μέλος μεγάλης ξένης αλυσίδας.

5) Παύλος Βάρθης, Φοροτεχνικός - Α΄Τάξης με πολυετή εμπειρία σε ναυτιλιακές εταιρείες.

6) Βασιλική Σουρέα, Φοροτεχνικός με μεγάλη διδακτική εμπειρία, Α΄ Τάξης, ιδιοκτήτρια λογιστικού Γραφείου.

7) Θεοδώρα Σπυροπούλου, Φοροτεχνικός με πολυετή εμπειρία, Α' Τάξης, ιδιοκτήτρια λογιστικού Γραφείου.

8) Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Συγγραφέας, Εισηγητής με πολυετή εμπειρία

9). Εργατολόγος : Αθ. Δημητρακάκης, τ.Δ/ντής Υπουργείου Εργασίας-Τμήμα Εργατικών με 30ετή εμπειρία

10) Οκτάποδας Γιώργος, Φοροτεχνικός με πολυετή εμπειρία, Α' Τάξης, ιδιοκτήτης λογιστικού Γραφείου

11) Καννέλος Παναγιώτης, Φοροτεχνικός με πολυετή εμπειρία, Α' Τάξης, ιδιοκτήτης λογιστικού Γραφείου

Kαι πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι ανάλογα με το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο

Πλήθος επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων μας έχει επιλέξει και μας επιλέγουν για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους

Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη, Πλήρως επικαιροποιημένο με όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει έως και το νόμο 4172/2013 και θα συμπεριλάβει στην ύλη του και όλους τους λογιστικούς ή φορολογικούς νόμους που θα ψηφιστούν έως και τον Ιούνιο του 2017.

Μέθοδοι Εκπαίδευσης

Η διδασκαλία στα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγεται:

1. In Classroom

Πρόκειται για τον "παραδοσιακό" τρόπο διδασκαλίας σε φυσική αίθουσα με εισηγητή όπου διεξάγονται τα μαθήματα σε προκαθορισμένες ημερολογιακά συνεδρίες.

Οι αίθουσες διδασκαλίας του Power Tax Training διαθέτουν τα πιο σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και μέσα από τη μοναδική αισθητική τους εξασφαλίζουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για όλους.

Όλες οι αίθουσες είναι εργαστηριακές, προσφέροντας στον κάθε εκπαιδευόμενο ατομικό ηλεκτρονικό υπολογιστή Dell τελευταίας τεχνολογίας.

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

2. Live e-learning - STREAMING

Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το χώρο σας μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning) Power Tax Training σε προκαθορισμένες ημερολογιακά συνεδρίες.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται είτε σε απογευματινές ώρες 18:00-21:15 είτε πρωινές 10:00-13:15 το Σαββατοκύριακο.

Στα μαθήματα αυτά μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία, απευθύνοντας ερωτήματα στον εισηγητή σας, όπως και στη φυσική αίθουσα διδασκαλίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αποστολή e-mail.

Κάθε εκπαιδευόμενος έχει τη δυνατότητα πολλαπλής παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει επιλέξει μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας είτε live είτε βιντεοσκοπημένα , είτε και με τους δύο τρόπους. Έτσι μπορεί να ξαναδεί ένα μάθημα όσες φορές θέλει και να το εμπεδώσει με τον δικό του ρυθμό.

Η διανομή του εκπαιδευτικού και υποστηρικτικού υλικού γίνεται σταδιακά και σε εβδομαδιαία βάση. Το εκπαιδευτικό υλικό βρίσκεται on-line σε ψηφιακή μορφή.

Ανάλογα με το αντικείμενο διδασκαλίας, το εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία .ppt, .pdf, videos, quizzes, links, υποδειγματικές ασκήσεις, case studies, πρόσθετη βιβλιογραφία, μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης.

H συμμετοχής σας σε ένα μάθημα με Live e-learning είναι εφικτή εφόσον διαθέτετε έναν Η/Υ συνδεδεμένο στο Internet (απλή σύνδεση ADSL), ακουστικά, μικρόφωνο και προαιρετικά web κάμερα συνδεδεμένη στον Η/Υ σας. Πριν την έναρξη των μαθημάτων γίνεται έλεγχος της σύνδεσής και του εξοπλισμού σας από τα στελέχη μας, ώστε την ώρα του μαθήματος να συμμετέχετε απρόσκοπτα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

3. Εξ Αποστάσεως (Βιντεοσκοπημένα)

Mέσω Βιντεοσκοπημένης λήψης σε ποιότητα High Definition, η οποία περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο όπως βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διενέργεια του προγράμματος, τις διαφάνειες και λοιπές σημειώσεις που προβλήθηκαν κατά τη διάρκειά του καθώς και το έντυπο υλικό που διανεμήθηκε στους διά ζώσης συμμετέχοντες.

Πρόκειται για καινοτόμο τρόπο μελέτης -απόκτησης γνώσης όπου με την καθοδήγηση εισηγητών ο εκπαιδευόμενος ακολουθεί συγκεκριμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια (learning paths) προκειμένου να καλύψει την προβλεπόμενη ύλη.

Ο εκπαιδευόμενος μελετά μόνος του το ψηφιακό ή έντυπο εκπαιδευτικό υλικό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με το δικό του ρυθμό.

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες να λάβει εκπαιδευτική στήριξη από τον εισηγητή του με τρεις τρόπους (εξαρτάται από το εκάστοτε εκπαιδευτικό αντικείμενο):

1.) Mε συναντήσεις - εκπαιδευτικές συνεδρίες στους χώρους μας
2.) Mε ζωντανές συνεδρίες τηλεκπαίδευσης από το χώρο σας (μέσα από την πλατφόρμα e-learning Power Tax Training)
3.) Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή/και τηλεφώνου

Απευθύνεται σε υποψηφίους σπουδαστές που λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα με εισηγητές (σε αίθουσες ή εξ' αποστάσεως).

4. Συνδυασμός των τριών παραπάνω μεθόδων

Για όλους εσάς που δεν προλαβαίνετε ή που το πρόγραμμα σας διαφοροποιείτε αιφνιδίων καθημερινά έχουμε τον τρόπο να μπορείτε να παρακολουθήσετε με μικτό τρόπο το Εκπαιδευτικό Αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων Open Learning, οπότε μπορείτε να ζητάτε διευκρινήσεις από τους ακαδημαϊκούς μας συμβούλους.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα σεμινάριά μας

Γενικά

Η εγγραφή σας στα εξ αποστάσεως Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης του Power Tax Training, προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των όρων Συμμετοχής:
 • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους Όρους Συμμετοχής.
 • Η αίτηση συμμετοχής σας προϋποθέτει την καταβολή του σχετικού κόστους συμμετοχής.
 • Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η συμμετοχή σας στο διαδικτυακό σεμινάριο με υπαιτιότητα της σχολής, θα σας επιστραφεί άμεσα το καταβληθέν ποσό.
 • Ο συμμετέχων στο διαδικτυακό σεμινάριο έχει το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στην αναρτημένη στο site της σχολής, μαγνητοσκοπημένη εγγραφή, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
 • Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος, γι’ αυτό σε περίπτωση συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού δεν θα γίνονται δεκτές περαιτέρω αιτήσεις συμμετοχών.
 • Οι σημειώσεις του Σεμιναρίου αποστέλλονται μέσω e-mail.

Διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στα μαθήματα

 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα.
 • Με την παραλαβή της αίτησης συμμετοχής σας από την σχολής μας, και την κατάθεση της προκαταβολής σας αποστέλλεται ο κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα μας, καθώς και οδηγίες βήμα-βήμα.
 • Η δήλωση συμμετοχής για κράτηση θέσης προϋποθέτει την καταβολή προκαταβολής από μέρους σας.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης του Σεμιναρίου λόγω υπαναχώρησής σας, ανεξαρτήτως αιτίας, το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται καταπίπτον (άρθρο 398 ΑΚ) υπέρ του Power-Tax-Training.
 • Τα μαθήματα της σχολής οι απόψεις των εισηγητών και εν γένει το υλικό που δίνεται είναι αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση προτροπή για τη λήψη οποιοδήποτε αποφάσεων.
 • Στις περιπτώσεις που ο σπουδαστής δεν προχωρεί σε έγκαιρη εξόφληση των δόσεων του, το Power Tax Training διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει προσωρινά ή και οριστικά την πρόσβασή του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης μάθησης.
 • Τα ερωτήματά σας, θα καταβάλετε προσπάθεια να απαντώνται το αργότερο έως το επόμενο μάθημα.
 • Εάν τα ερωτήματα είναι πολλά θα ομαδοποιούνται με τα ερωτήματα και των άλλων συμμετεχόντων και θα απαντώνται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
 • Η ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω, καθώς και οι Κανονισμοί του Power-Tax-Training, που έχετε λάβει γνώση, συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση της παραπάνω εγγραφής σας.

Εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν

                             

3 Απαραιτητες προυποθεσεις

για την παρακολούθηση των διαδικτυακών Σεμιναρίων

Hardware

Υπολογιστής
Tablet
Σύνδεση Internet DSL
Ηχεία
Μικρόφωνο
Κάμερα

Software

Windows
MAC OSX
Linux
Adobe Flash Reader
e-mail

Internet Browser

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Opera
Chrome
Safari

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ

Συμπληρώστε τη φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για το σεμινάριο.

Φορμα Ενδιαφεροντος

Αποδοχή όρων χρήσης προσωπικών δεδομένων και περιορισμού ευθύνης του PTT *

Ναι

Εγγραφή στο newsletter του Power Tax Training *

Ναι

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας (email) και άλλα προσωπικά στοιχεία, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει τη δήλωση απορρήτου (privacy) για αυτό τον ιστότοπο και δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, σύμφωνα με την εν λόγω δήλωση απορρήτου.

Διεύθυνση

Μαθιού Μακκά 1 & Ερυθρού Σταυρού 3
1ος Όροφος
115 26 Αμπελόκηποι
Δίπλα στο Μετρό Πανόρμου

Τηλεφωνικό Κέντρο

210-6231894, 210-6985315, 210-6916886

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ